Οροι χρήσης

ΓΕΝΙΚΑ

1. Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα, περιλαμβανομένων και των υποσελίδων, της evergreenarmy.gr είναι δυνατόν να περιέχουν σφάλματα (τυπογραφικά, αριθμητικά κ.ο.κ.), για τα οποία η evergreenarmy.gr  δεν φέρει καμία ευθύνη. Η εταιρεία  evergreenarmy.gr διατηρεί παράλληλα σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις συναλλαγών, το περιεχόμενο των πληροφοριών, τα προϊόντα και τις τιμές τους, καθώς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση. Η evergreenarmy.gr αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.

2. Η evergreenarmy.gr  έχει καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να απεικονίσει με τη μεγαλύτερη ακρίβεια τα διατιθέμενα από αυτήν προϊόντα, ενώ επίσης προβάλλονται φωτογραφίες προϊόντων σε μεγέθυνση για να προβληθούν οι λεπτομέρειές τους. Ωστόσο, επειδή η τελική προβολή εξαρτάται (και) από την οθόνη του χρήστη, είναι δυνατόν να υπάρχει διαφοροποίηση από την πραγματική εικόνα του προϊόντος, διαφοροποίηση για την οποία δεν φέρει καμία ευθύνη η  evergreenarmy.gr .

3. Η evergreenarmy.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση λόγω δικής τους υπαιτιότητας της παραγγελίας τους.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Η evergreenarmy.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@evergreenarmy.gr . Έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά από αυτό το χρονικό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση της παραγγελίας σας.
(«Πρόσθετες Πληροφορίες – Διαθεσιμότητα»)

Τρόπος – χρόνος – κόστος αποστολής

Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε ορίσει στη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας, ως τόπο παράδοσης  με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier).

Το χρονικό διάστημα παράδοσης των προϊόντων εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσημα είναι 5 εως 6 εργάσιμες ημέρες, από την επαύριον της διαβίβασης της παραγγελίας. Για την διατήρηση της κυριότητας μένει όπως είναι. Για  περιοχές στις οποίες δεν είναι δυνατή η αποστολή της παραγγελίας σας μέσω της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, ο χρόνος αποστολής είναι αυτός που προβλέπεται από τη Γενική Ταχυδρομική. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Το κόστος αποστολής είναι το ίδιο για την αποστολή σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας και διαμορφώνεται από το είδος και την ποσότητα των προϊόντων της παραγγελίας. Το κόστος αποστολής μπορεί να αλλάξει με βάση την ποσότητα της παραγγελίας όπου ο παράγοντας βάρος-μέγεθος θα καθορίσει την τελική τιμή.

Η evergreenarmy.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των προϊόντων στις περιπτώσεις ανώτερης βίας και για όλες τις περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή τους. Σε κάθε περίπτωση, η evergreenarmy.gr φροντίζει την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Αν κάποια από τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα, τότε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω e-mail ή και τηλεφώνου, εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Η τυχόν λοιπή παραγγελία σας μπορεί να εκτελεστεί κανονικά.

Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης του προϊόντος που θα παραγγείλετε εξαρτάται και από την διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.

Η evergreenarmy.gr διατηρεί την κυριότητα των προϊόντων σε περίπτωση πίστωσης του τιμήματος είτε ολόκληρου είτε μέρους του, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφλησή.

 

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. (24%). Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ η evergreenarmy.gr επιφυλάσσεται ρητά του δικαιώματός της να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο, τότε οι τιμές των προϊόντων είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο ΦΠΑ.

Πρόσθετες πληροφορίες

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους της evergreenarmy.gr μπορούμε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω email για την διαθεσιμότητα των προϊόντων. Έτσι θα μπορείτε πολύ ευκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία ποια προϊόντα είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα. Επίσης ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε απο τους προμηθευτές μας και τέλος ποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα αλλά αναμένουμε απο τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής. Παρόλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στέλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν ειναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή τηλεφωνικώς εντός εύλογου χρονικού διαστήματος ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και στην συνέχεια παράδοση σε εσάς. Στην περίπτωση αυτή έχετε την δυνατότητα εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό διάστημα δεν σας ικανοποιεί να ζητήσετε ανάκληση της παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος. Τέλος για τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας και μεγάλης διάρκειας αναμονής (15 εώς 20 εργάσιμες ημέρες) ζητούμε την κατανόηση σας. Ενδέχεται τυχόν αλλοιώσεις χρωμάτων στις φωτογραφίες των προϊόντων λόγο διαφοροποιήσεις καλιμπραρίσματος οθονών – κατασκευαστών .

 

Ισχύον Δίκαιο

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω της evergreenarmy.gr διέπονται από το ισχύον Ευρωπαϊκό και Ελληνικό Δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) και τις αντίστοιχες διεθνείς συμβάσεις, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση, όπως ισχύει.

Κάθε διαφορά σύμφωνα με το Νόμο ή την Δικαιοσύνη που θα απορρέει από την παρούσα σύμβαση ή εξ αιτίας αυτής θα υποβάλλεται στην δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.